92 sqm

Life’s Little Pleasure

Project Details
Location:
Punggol Walk, Singapore
Site Area:
92 sqm
Duration:
5 weeks
Client & Brief
Our client had just picked up the keys to their brand new executive condominium and required minor works to their new home.

Specifically, they wanted little design enhancements to bump up their home’s “wow” factor, along with personalised spaces for them to entertain, relax and work.
What We Did
We were asked to design this home on a tight schedule. To create an overall sleek, minimalistic look and ensure design consistency, existing built-in cabinets in the bedrooms and kitchens were re-worked with sophisticated laminate finishes.

To make ample use of the balcony as a space to lounge and relax, we proposed a chic storage and wine chiller that could be easily accessed from the balcony.

Other design enhancements included customised tables and cabinets in the study room for both owners to work; and also customized headboards and feature walls in the bedroom.